Kosár - 0Ft

Vásárlási információk

Üdvözöljük az ipari szerszámok, gépek, anyagok webáruházában!

A vásárlás menete: 

A termékek menüpontban vagy a termékkategóriában kattintson a termékre, így bővebb információt kap róla.
Keresőszó alapján is kereshet, az oldal tetején lévő mezőbe beírva.
Adja meg a megvásárolni kívánt termék darabszámát, majd kattintson a KOSÁRBA gombra. Ezután  még kereshet más terméket is. A kosarát bármikor megnézheti az oldal tetején lévő kis szürke mezőre kattintva. Itt módosíthatja a kiválasztott termékeket és darabszámukat. Módosítás után mindenképpen kattintson a kosár frissítése gombra. Ha nem történt módosítás, akkor nem szükséges a frissítés gombra kattintania. Ezután kattintson a folytatás a pénztárhoz gombra. Itt meg kell adnia adatait, szállítási címét, és kiválaszthatja a kívánt fizetési módot, ami a vásárláshoz elengedhetetlen. Az adatokat bizalmasan kezeljük az adatvédelmi nyilatkozat alapján. Külön megjegyzést is írhat részünkre, amennyiben egyedi kívánsága van rendeléséhez kapcsolódóan.
Állandó fiókot is létrehozhat, hogy következő vásárláskor ne kelljen újra beírni az adatait. A rendelés gombra kattintás után,e-mailben azonnal értesítjük a sikeres rendeléséről.
Amennyiben nem találta az Ön által keresett terméket, a katalógusok menüpontba kategóriákra bontva belelapozhat a szerszámkatalógusokba. Amennyiben szóbeli segítségre van szüksége hívja a +36 20/80-80-911 telefonszámot, vagy írjon nekünk levelet az accordpluskft@gmail.com e-mail címre.

 

Kellemes vásárlást kívánunk!

Üdvözlettel: ACCORD PLUS Kft.

Látogassa meg facebook oldalunkat is!