Kosár - 0Ft

Bemutatkozunk

Tisztelt Meglévő és Leendő Partnereim!

 Üdvözlöm Önöket az ACCORD PLUS Kft. szerszámok honlapján!

 

Az ACCORD PLUS Kft.-t azzal a céllal alapítottuk, hogy Önök számára kedvezőbbé és hatékonyabbá tegyük a gyártást, a kivitelezést és a karbantartást. Ezt nem csupán az ipari gépek, szerszámok, anyagok kedvező áraival és kiváló minőségével kívánjuk elérni, hanem szeretnénk mögé tenni az embert is, ezért fontosnak tartjuk a szerszámok mellett a személyes kapcsolatot és az információ áramlását. A webshop ill. webáruház feltöltése folyamatban van, de annak beindításáig bőséges információt szeretnénk nyújtani a honlapról megtekinthető szerszámok katalógusaival.

Az ACCORD PLUS Kft. a minőségi gépek, szerszámok, anyagok forgalmazása mellett kötelezte el magát.

Választékában megtalálhatók a kézi szerszámok, elektromos kézi szerszámok, pneumatikus szerszámok, telepített gépek és műhelygépek, forgácsoló szerszámok, úgy mint fúró szerszámok, maró szerszámok, eszterga szerszámok, hegesztőgépek, hegesztőanyagok, a csiszoló a vágó és a felületmegmunkáló szerszámok, a ragasztás anyagai, az emeléstechnika eszközei, a kötőelemek széles választéka, a vegyi anyagok, a technikai spray-k, munkavédelmi és védőfelszerelések, ruházatok, egyedi gépek, eszközök, anyagok, szerszámok, valamint a berendezésekhez, gépekhez tartozó garanciális szerviz és javítás. A speciális és különleges kihívásokat szakértők bevonásával igyekszünk megoldani. Az iparágak szereplőit szolgáljuk ki úgy, mint fémipar, építőipar, faipar, gyártás, szerelés és karbantartás. A minőségi termékek és szerszámok rövid időn belül eljuthatnak Önhöz az ország bármely pontjára.

Szerszámok ipari minőségben, amivel időt és pénzt takaríthat meg!

Az ACCORD PLUS Kft.-nél tudjuk, hogy mekkora feladat az ipar résztvevőinek nap, mint nap szembesülni a meglévő és váratlan helyzetekkel, feladatokkal és a szerszámok hiányával, de nem mindegy az sem, hogyan és mennyi idő alatt érik el céljukat a szerszámok segítségével. Szeretnénk eljuttatni Önöknek azon gyártók gépeit, eszközeit, berendezéseit, ipari anyagait és azon szerszámok at, amelyek kiváló minőséget és megoldást képviselnek. Hosszú távú és eredményes kapcsolatokra törekszünk, és tudom, hogy a kiváló szerszámok mellett mindezt csak rugalmas és korrekt vevőközpontúsággal valósíthatjuk meg. Nagy hangsúlyt fektetünk igényeikre, amelyet kiváló ár- érték arányú termékekkel és szolgáltatásokkal szeretnénk kielégíteni. Mindezt közvetlenül a gyártásban, műszaki szaktanácsadásban és az értékesítésben szerzett szakmai tapasztalat, valamint kapcsolatok alapján kívánjuk elérni az Önök megelégedettségére a minőséget, értéket és a jövőt képviselve. A szerszámok magukért fognak beszélni.

Kívánok Önöknek eredményes  munkát és évet!

Üdvözlettel: Zrupkó Norbert, ügyvezető
ACCORD PLUS Kft. az ipari szerszámok specialistája

szerszámok

IPARI GÉPEK, SZERSZÁMOK, ANYAGOK, MEGOLDÁSOK
Látogassa meg facebook oldalunkat is!